Vrachtwagen rijbewijs Den Bosch

Wilt u snel, goed en veilig uw vrachtwagen rijbewijs behalen in regio Den Bosch? U bent welkom om contact op te nemen met Rijschool Nooijen. Wij beschikken naast moderne en goed onderhouden voertuigen ook over een instructielokaal om de theorie te leren en helpen u op weg met onze ervaren instructeurs met jarenlange praktische ervaring als chauffeurs. U leert rijden:

  • Onder verschillende verkeersomstandigheden
  • Goede voertuigbeheersing
  • Veilig en milieubewust
  • Met manoeuvreren
Vrachtwagen rijbewijs Den Bosch

Vrachtwagen rijbewijs Den Bosch

De gehele rijopleiding regio Den Bosch voor uw vrachtwagen rijbewijs volgt u aan de hand van een instructiekaart, zodat het hele programma aan exameneisen wordt doorlopen conform CBR: https://www.cbr.nl/richtlijnvakbekwaamheid.pp? U rijdt in een DAF XF105 automaat met gesloten laadbak. Deze vrachtauto voldoet volledig aan de exameneisen van het CCV. Als u uw vrachtwagen rijbewijs heeft behaald kunt u vanuit Den Bosch rijden met een vrachtauto (schakel of automaat) die zwaarder is dan 3.5 ton inclusief laadvermogen. Neem contact met ons op om onze hulp in te schakelen.

Wilt u uw vrachtwagen rijbewijs halen in regio Den Bosch schakel dan de hulp van Rijschool Nooijen in

Rijschool Nooijen streeft ernaar om goed voorbereide chauffeurs op de weg te zetten. Onze rijschool staat voor kwaliteit. Tevens zijn wij gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek. Verkeersschool Nooijen voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan deze certificering. Op grond daarvan heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek ons het certificaat, gecertificeerd opleider Transport & Logistiek verstrekt.

Snelheid, kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop en wij weten dat veel van onze klanten dit ook zeer op prijs stellen. Sinds 1976 zorgt Rijschool Nooijen ervoor dat zowel particulieren als professionele chauffeurs uit Den Bosch de weg op kunnen met hun vrachtwagen rijbewijs.

Neem gerust contact met ons op

U bent altijd welkom om contact op te nemen met Rijschool Nooijen. Bel: 0413–26 52 69 of vul ons contactformulier in.
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, beantwoorden uw vragen of maken meteen een afspraak voor de eerste les. Zowel theoretisch als praktisch zorgen wij dat u binnen no-time de weg op kunt!