Info algemeen

15juni13(1)SchermEven Voorstellen

Verkeersschool Henk Nooijen v.o.f. is opgericht in 1976 door Henk en Hetty Nooijen.

Sinds januari 2006 wordt de verkeersschool gerund door hun dochter en schoonzoon, Carmencita van den Berkmortel-Nooijen en Roland van den Berkmortel.

Verkeersschool Nooijen leidt jaarlijks chauffeurs op voor verschillende categorieën, zowel theoretisch als praktisch.

Wij beschikking over een instructielokaal om de theoretische vakken te verzorgen en verschillende voertuigen die geheel voldoen aan de CBR eisen.

De instructeurs van verkeersschool Nooijen zijn in staat om op een professionele manier goed voorbereide chauffeurs op de weg te zetten.

Dit komt mede doordat zij zelf jaren chauffeur zijn geweest, en dus weten waarover zij praten, ook volgen zij regelmatig cursussen om zelf up to date te blijven.

Bij Verkeersschool Nooijen staat kwaliteit en service hoog in het vaandel.

 

vrblogoVerkeersschool Nooijen is ook lid van Vereniging Rijschool Belang dit is een belangenvereniging van en voor zelfstandige autorijscholen en rijinstructeurs. Naast de belangen van de rijscholen, worden ook de belangen van aspirant bestuurders behartigd.

Tevens zijn wij gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek. Verkeersschool Nooijen voldoet aan de eisen van deze certificering. Op grond daarvan heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek ons het certificaat, gecertificeerd opleider Transport & Logistiek verstrekt.

Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.

 

Waarom Verkeersschool Nooijen

Het bedrijfsleven en particulieren vragen om snelheid, kwaliteit en veiligheid, dit is iets waar wij voor staan. Van dagopleidingen tot het speciaal op maat maken van opleidingstrajecten voor u of uw bedrijf behoord tot de mogelijkheid. Een lesuur is 60 minuten.

Voor de personenauto wordt u thuis of op de afgesproken plaats opgehaald binnen de regio.

Mocht u nog vragen hebben over onze faciliteiten en opleidingsmogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.