Info algemeen

15juni13(1)Scherm

Even Voorstellen

Verkeersschool Henk Nooijen v.o.f. is opgericht in 1976.

Sinds januari 2006 wordt verkeersschool Nooijen gerund door Carmencita van den Berkmortel-Nooijen en Roland van den Berkmortel. De dochter en schoonzoon van Henk Nooijen en Hetty v.d. Burgt.

Jaarlijks leiden zij chauffeurs op voor verschillende categorieën, zowel theoretisch als praktisch.

 

De instructeurs van verkeersschool Nooijen zijn in staat om op een professionele manier goed voorbereide chauffeurs op de weg te zetten.

Dit komt mede doordat zij zelf jaren chauffeur zijn geweest, en dus weten waarover zij praten, ook volgen zij regelmatig cursussen om zelf up to date te blijven.

Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel bij onze verkeersschool.

 

vrblogoVerkeersschool Nooijen is ook lid van Vereniging Rijschool Belang dit is een belangenvereniging van en voor zelfstandige autorijscholen en rijinstructeurs. Naast de belangen van de rijscholen, worden ook de belangen van aspirant bestuurders behartigd.

Tevens zijn wij gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek. Verkeersschool Nooijen voldoet aan de eisen van deze certificering. Op grond daarvan heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek ons het certificaat, gecertificeerd opleider Transport & Logistiek verstrekt.

Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.

 

Waarom Verkeersschool Nooijen

Het bedrijfsleven en particulieren vragen om snelheid, kwaliteit en veiligheid, dit is iets waar wij voor staan. Van dagopleidingen tot het speciaal op maat maken van opleidingstrajecten voor u of uw bedrijf behoord tot de mogelijkheid. Een lesuur is 60 minuten.

De rijlessen voor alle categorieën starten bij de verkeersschool.

Mocht u nog vragen hebben over onze faciliteiten en opleidingsmogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.