Rijbewijs halen Oss

Veilig, snel en verantwoord uw rijbewijs halen in de omgeving van Oss? Steeds meer bedrijven en particulieren vragen hier om. Verkeersschool Nooijen staat voor de opleidingstrajecten op maat, dagopleidingen, spoedcursussen of reguliere rijlessen. U leert op de juiste manier rijden zodat u uw rijbewijs gegarandeerd gaat halen. Ook in de regio Oss hebben wij vele tevreden klanten, scoren we gemiddeld met een 8.9, wat blijkt uit de website: www.klantenvertellen.nl. Woont of werkt u rondom Oss? Uw rijbewijs halen is dan uitstekend mogelijk bij Verkeersschool Nooijen. Wij maken gebruik van moderne en uitstekend onderhouden voertuigen zoals:

  • Toyota Auris
  • Honda CBF
  • DAF XF105 automaat

Daarnaast hebben wij voor de theorielessen een eigen instructielokaal. Uw lesuur is gegarandeerd 60 minuten en wordt gegeven door ervaren gecertificeerde instructeurs. Leer rijden als een professional door een professional en train examens op dezelfde manier als het CBR vraagt. Kom rijlessen volgen bij Verkeersschool Nooijen!

Rijbewijs halen Oss

Rijbewijs halen Oss

Wilt u ook uw rijbewijs halen? In de regio Oss is Rijschool Nooijen gegarandeerd goed!

Rijschool Nooijen vindt het erg belangrijk dat onze leerlingen veilig het verkeer in kunnen én bewust zijn dat milieubewust rijden de toekomst heeft. Er is ruimte voor zelfreflectie, inzicht verkrijgen in verkeerssituaties en verkeersregels. Door de BOVAG en Sectorinstituut Transport en Logistiek certificering kunnen wij onze leerlingen snel, goed en veilig hun rijbewijs laten halen. Sinds 1976 zorgt Rijschool Nooijen voor veilige rijders uit Oss op de weg.

Rijbewijs halen in de omgeving van Oss? Maak een afspraak voor u eerste rijles

Maak direct een afspraak met Rijschool Nooijen voor een eerste rijles op motor, bromfiets, auto, vrachtauto of tractor. U kunt ons bereiken via 0413–26 52 69 of via ons contactformulier.
Onze ervaren instructeurs voorzien u graag van de nodige informatie voor uw rijles of aansluitend. Graag tot ziens!