Vrachtwagen aanhangwagen rijbewijs Veghel

Een vakbekwame vrachtwagenchauffeur worden kan door het vrachtwagen aanhangwagen rijbewijs in de regio Veghel snel, goed en veilig te behalen bij Rijschool Nooijen. In de regio Veghel beschikken wij voor het behalen van uw vrachtwagen aanhangwagen rijbewijs over:

  • Goed onderhouden DAF XF105 automaat met gesloten laadbak
  • Goed onderhouden Tracon middenasaanhangwagen
  • Onze ervaren instructeurs met jarenlange praktijk ervaring als chauffeurs

De instructeurs leren u als vrachtwagenchauffeur:

  • Rijden onder verschillende verkeersomstandigheden
  • Goede voertuigbeheersing
  • Veilig en milieubewust rijden

Met het behalen van het vrachtwagen aanhangwagen rijbewijs rijdt u vanuit de regio Veghel met vrachtauto met aanhangwagen of een trekker oplegger combinatie. Hiervoor geldt namelijk hetzelfde rijbewijs! Bekijk de exameneisen bij CBR en de eisen van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/rijbewijs-vrachtwagen

Vrachtwagen aanhangwagen rijbewijs Veghel

Vrachtwagen aanhangwagen rijbewijs Veghel

Vrachtwagen aanhangwagen rijbewijs in de regio Veghel vraagt om professionele hulp van Verkeersschool Nooijen

Verkeersschool Nooijen zet goed voorbereide vrachtwagenchauffeurs op de weg in de regio Veghel. Voordat u uw vrachtwagen aanhangwagen rijbewijs kunt halen dient u in het bezit te zijn van een Nederlands rijbewijs categorie B en C. De rijopleiding vrachtwagen aanhangwagen bereidt u voor op het rijexamen categorie E bij C. Onze rijschool bestaat 40 jaar en staat al jaren garant voor kwaliteit. Ook zijn wij een gecertificeerd opleider Sectorinstituut Transport en Logistiek. Kijk op de website waarbij ook informatie bieden over het aanvragen van de SOOB-subsidie.

Neem contact op voor uw toekomstig beroep

Door te investeren in de rijopleiding vrachtwagen aanhangwagen, bent u bezig met investeren in uw toekomst. Het beroep van vrachtwagenchauffeur start voor velen bij Rijschool Nooijen. U kunt ons bereiken via 0413–26 52 69 of via ons contactformulier. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden of maken meteen een afspraak voor de eerste les in de vrachtwagen.