Vrachtwagen rijbewijs Boxmeer

Wilt u een vakbekwame vrachtwagenchauffeur worden? Uw vrachtwagen rijbewijs haalt u in regio Boxmeer bij Rijschool Nooijen. In de ruime regio rondom Boxmeer bedienen wij klanten om snel en goed het vrachtwagen rijbewijs te behalen. Daartoe beschikken wij over:

  • Goed onderhouden DAF XF105 automaat
  • Een eigen instructielokaal voor het volgen van theorielessen
  • Ervaren instructeurs met praktijk ervaring als vrachtwagenchauffeur

Let wel; lessen starten vanuit Rijschool Nooijen. Leer rijden en wordt een vakbekwame vrachtwagenchauffeur die de vrachtwagen bedient:

  • Met goede voertuigbeheersing en alle mogelijke manoeuvres
  • Veilig en milieubewust
  • Onder verschillende verkeersomstandigheden

Met een instructiekaart volgt u de voortgang op weg naar het behalen van uw vrachtwagen rijbewijs vanuit omgeving Boxmeer. Alle exameneisen worden doorlopen conform CBR https://www.cbr.nl/nl/beroepsexamens/code-95/nl.htm? en de eisen van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/rijbewijs-vrachtwagen

Vrachtwagen rijbewijs Boxmeer

Vrachtwagen rijbewijs Boxmeer

Behaal uw vrachtwagen rijbewijs in de omgeving van Boxmeer met de professionals van Rijschool Nooijen

Rijschool Nooijen staat al 40 jaar garant voor het afleveren van goed voorbereide vrachtwagenchauffeurs. Tevens zijn wij gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek. Verkeersschool Nooijen voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan deze certificering. Op grond daarvan heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek ons het certificaat, gecertificeerd opleider Transport & Logistiek verstrekt.

Ook onze klanten zijn erg tevreden. Op de website www.klantenvertellen.nl staan meer dan 100 klantenbeoordelingen waarbij wij gemiddeld een 8,9 scoren

Vrachtwagen rijbewijs in regio Boxmeer? Wij helpen u graag

Rijschool Nooijen nodigt u van harte uit om contact op te nemen. U kunt ons bereiken via  0413–26 52 69 of via ons contactformulier.
Onze medewerkers staan klaar om u telefonisch, meer te vertellen over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook mailen om de startdatum van onze cursussen te checken.

Wij helpen u binnen no-time de weg op!