Vrachtwagen rijbewijs Eindhoven

Een vlotte en vakbekwame vrachtwagenchauffeur worden? Snel, goed en veilig uw vrachtwagen rijbewijs behalen in regio Eindhoven? Kom naar Rijschool Nooijen in regio Eindhoven. Voor het behalen van uw vrachtwagen rijbewijs beschikken wij over:

  • Goed onderhouden voertuigen
  • Een eigen instructielokaal voor theorie
  • Onze ervaren instructeurs met jarenlange praktische ervaring als chauffeurs

Let wel; lessen starten vanuit Rijschool Nooijen. Leer rijden als vrachtwagenchauffeur:

  • Onder verschillende verkeersomstandigheden
  • Met goede voertuigbeheersing
  • Veilig en milieubewust
  • Met alle manoeuvreer trainingen

De vrachtwagen rijbewijs opleiding volgt u in de regio Eindhoven aan de hand van een instructiekaart. Alle exameneisen worden doorlopen conform CBR en de eisen van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/rijbewijs-vrachtwagen

Vrachtwagen rijbewijs Eindhoven

Vrachtwagen rijbewijs Eindhoven

Vrachtwagen rijbewijs in de regio Eindhoven met professionele hulp van Rijschool Nooijen

Rijschool Nooijen zet goed voorbereide vrachtwagenchauffeurs op de weg. Onze rijschool bestaat 40 jaar en staat al jaren garant voor kwaliteit. Tevens zijn wij gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek. Verkeersschool Nooijen voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan deze certificering. Op grond daarvan heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek ons het certificaat, gecertificeerd opleider Transport & Logistiek verstrekt.

Snelheid en veiligheid staan voorop en wij weten dat veel van onze klanten dit ook zeer op prijs stellen wat blijkt uit de website www.klantenvertellen.nl Met meer dan 100 klantenbeoordelingen scoren wij een 8,9.

Vrachtwagen rijbewijs in regio Eindhoven? Neem contact op

U bent meer dan welkom om contact op te nemen met Rijschool Nooijen. Dit kunt u doen door ons te bellen via 0413–26 52 69 of via ons contactformulier.
Onze medewerkers staan klaar en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden of maken meteen een afspraak voor de eerste les in de vrachtwagen. Zowel theoretisch als praktisch zorgen wij dat u binnen no-time de weg op kunt!