Vrachtwagen rijbewijs Helmond

Voor een praktijkgerichte beroepsopleiding waarbij u snel uw vrachtwagen rijbewijs haalt in de regio Helmond neemt u contact op met Rijschool Nooijen. Wij beschikken naast moderne en goed onderhouden voertuigen zoals een DAF XF105 automaat eveneens over een instructielokaal om theorieles te krijgen. De gecertificeerde instructeurs helpen bij het behalen van uw vrachtwagen rijbewijs. In Helmond hebben wij al jarenlang tevreden klanten doordat onze chauffeurs hun vak uitoefenen met veel opgedane praktijkervaring. Daarmee scoren we gemiddeld een 8.9, wat blijkt uit honderden klantenreviews op de website: www.klantenvertellen.nl.

De vrachtwagen rijbewijs opleiding volgt u nabij Helmond aan de hand van een bijgehouden instructiekaart. Let wel; lessen starten vanuit Rijschool Nooijen. Alle exameneisen worden doorlopen conform CBR en de eisen van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/rijbewijs-vrachtwagen

Vrachtwagen rijbewijs Helmond

Vrachtwagen rijbewijs Helmond

Speciale actie om 40-jarig jubileum vrachtwagen rijbewijs in regio Helmond te vieren

Rijschool Nooijen is in 1976 opgericht. Al 40 jaar lang verzorgen we vrachtwagenchauffeurs opleidingen. Transportbedrijven uit Helmond schakelen ons in als hun mensen een vrachtwagen rijbewijs moeten behalen.

Vrachtwagen rijbewijs halen in de regio Helmond? Neem gerust contact met ons op

U bent altijd welkom om contact op te nemen met Rijschool Nooijen. Dit kunt u doen door ons te bellen via 0413 – 26 52 69. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bedrijven en particulieren uit Helmond die het vrachtwagen rijbewijs willen behalen. Zo zijn er subsidiemogelijkheden of zijn de opleidingskosten een aftrekpost op uw belastingaangifte. Met de voordelige actie aanbieding met een basispakket voor chauffeur categorie C, volgt u dan voordelig een goede rijopleiding tot vrachtwagenchauffeur. Zowel theoretisch als praktisch zorgen wij dat u binnen no-time de weg op kunt!