Vrachtwagen rijbewijs Sint-Oedenrode

Wilt u een vakbekwame vrachtwagenchauffeur worden? Uw vrachtwagen rijbewijs haalt u in regio Sint-Oedenrode bij Rijschool Nooijen. In de ruime regio rondom Sint-Oedenrode bedienen wij klanten om snel en goed het vrachtwagen rijbewijs te behalen. Daartoe beschikken wij over:

  • Goed onderhouden DAF XF105 automaat
  • Een eigen instructielokaal voor het volgen van theorielessen
  • Ervaren instructeurs met praktijk ervaring als vrachtwagenchauffeur

Let wel; lessen starten vanuit Rijschool Nooijen. Leer rijden en wordt een vakbekwame vrachtwagenchauffeur die de vrachtwagen bedient:

  • Met goede voertuigbeheersing en alle mogelijke manoeuvres
  • Veilig en milieubewust
  • Onder verschillende verkeersomstandigheden

Met een instructiekaart volgt u de voortgang op weg naar het behalen van uw vrachtwagen rijbewijs in de omgeving van Sint-Oedenrode. Alle exameneisen worden doorlopen conform CBR https://www.cbr.nl/nl/beroepsexamens/code-95/nl.htm? en de eisen van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/rijbewijs-vrachtwagen

Vrachtwagen rijbewijs Sint-Oedenrode

Vrachtwagen rijbewijs halen nabij Sint-Oedenrode

Behaal uw vrachtwagen rijbewijs in de omgeving van Sint-Oedenrode met de professionals van Rijschool Nooijen

Rijschool Nooijen staat al 40 jaar garant voor het afleveren van goed voorbereide vrachtwagenchauffeurs. Tevens zijn wij gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek. Verkeersschool Nooijen voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan deze certificering. Op grond daarvan heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek ons het certificaat, gecertificeerd opleider Transport & Logistiek verstrekt.

Ook onze klanten zijn erg tevreden. Op de website www.klantenvertellen.nl staan meer dan 100 klantenbeoordelingen waarbij wij gemiddeld een 8,9 scoren

Vrachtwagen rijbewijs halen nabij Sint-Oedenrode? Wij helpen u graag

Rijschool Nooijen nodigt u van harte uit om contact op te nemen. U kunt ons bereiken via  0413–26 52 69 of via ons contactformulier.
Onze medewerkers staan klaar om u telefonisch, meer te vertellen over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook mailen om de startdatum van onze cursussen te checken.

Wij helpen u binnen no-time de weg op!