Vrachtwagen rijbewijs Veghel

Wilt u een vakbekwame vrachtwagenchauffeur in Veghel worden? Uw vrachtwagen rijbewijs haalt u bij Rijschool Nooijen in Uden. In de ruime regio rondom Veghel zorgen onze instructeurs voor rijopleidingen zodat klanten snel en goed het vrachtwagen rijbewijs behalen. De basis is gelegd met een:

  • Goed onderhouden DAF XF105 automaat
  • Een eigen theorie les- en instructielokaal
  • Ervaren instructeurs met ruime praktijk ervaring

Als vakbekwame vrachtwagenchauffeur bedient u de vrachtwagen na het behalen van uw rijbewijs:

  • Met goede voertuigbeheersing en alle mogelijke manoeuvres
  • Veilig en milieubewust
  • Onder uiteenlopende verkeersomstandigheden

Doordat wij uw vorderingen voordat u op mag voor het vrachtwagen rijbewijs goed bewaken met een instructiekaart, heeft u in de regio van Veghel snel, goed en veilig u examen, wat doorlopen wordt conform de richtlijnen van het CBR https://www.cbr.nl/nl/beroepsexamens/code-95/nl.htm? en de eisen van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/rijbewijs-vrachtwagen

Vrachtwagen rijbewijs Veghel

Vrachtwagen rijbewijs Veghel

Uw vrachtwagen rijbewijs halen nabij Veghel met de ervaren instructeurs van Rijschool Nooijen

Rijschool Nooijen staat sinds 1976 garant voor vrachtwagenchauffeurs die in de praktijk goed en veilig rijden. Bedrijven uit Veghel schakelen ons in als hun mensen een vrachtwagen rijbewijs moeten behalen.

Vrachtwagen rijbewijs halen in de regio van Veghel? Wij helpen graag met de gewenste rijopleiding

Rijschool Nooijen nodigt u van harte uit om contact op te nemen als u een geschikte rijopleiding zoekt, als beroepsbeoefenaar of als particulier. U kunt ons bereiken via 0413 – 26 52 69 of via ons contactformulier. Onze medewerkers staan klaar om u telefonisch te informeren. De startdatum van vele cursussen staan eveneens online. Hier kunt u ook uw eerste les in de vrachtwagen inplannen? Wij helpen met de juiste rijopleiding!