Vrachtwagen rijbewijs Wanrooij

Een baan in de transport sector? Uw chauffeurs of vrachtwagen rijbewijs in de omgeving van Wanrooij haalt u bij Rijschool Nooijen in Uden. In de ruime regio rondom Wanrooij zorgen onze instructeurs voor rijopleidingen met het behalen van het vrachtwagen rijbewijs. Bij Rijschool Nooijen rijdt u in:

  • Goed onderhouden DAF XF105 automaat
  • Krijgt u les in het eigen theorie les- en instructielokaal
  • Heeft u les van ervaren instructeurs met ruime beroeps ervaring op de vrachtwagen

U leert:

  • Goede voertuigbeheersing
  • Goed manoeuvreren
  • Veilig en milieubewust rijden
  • Rijden met uiteenlopende weer- en verkeersomstandigheden

Doordat wij uw vorderingen voor het vrachtwagen rijbewijs goed registreren op de instructiekaart, bent u in de omgeving van Wanrooij snel, goed en veilig onderweg met de vrachtauto. Wij werken conform de richtlijnen van het CBR https://www.cbr.nl/nl/beroepsexamens/code-95/nl.htm

Vrachtwagen rijbewijs Wanrooij

Vrachtwagen rijbewijs Wanrooij

Al 40 jaar lang uw vrachtwagen rijbewijs halen in regio Wanrooij bij Rijschool Nooijen

Rijschool Nooijen is in 1976 opgericht. Al 40 jaar lang leiden we vrachtwagenchauffeurs op die in de praktijk goed en veilig rijden. Bedrijven uit Wanrooij uit de transportsector schakelen ons in als hun mensen een vrachtwagen rijbewijs moeten behalen.

Vrachtwagen rijbewijs halen nabij Wanrooij? Wij helpen bedrijven in Wanrooij graag met de gewenste rijopleiding

Als u een geschikte rijopleiding zoekt voor uw medewerkers of als particulier dan nodigt Rijschool Nooijen u uit om contact op te nemen via 0413 – 26 52 69 of via ons contactformulier. Onze klantvriendelijke servicemedewerkers staan klaar om u te informeren. De startdata van de cursussen staan ook online. Wij helpen met de juiste rijopleiding!